Eemel.com – hinnasto

EEMEL.COM

Eemel.com on edullinen ja helppokäyttöinen laskutusjärjestelmä

Eemel.com on luotettava sähköisen laskutuksen ratkaisu, jonka voi ottaa käyttöön helposti ja nopeasti. Valitse itsellesi sopiva sovelluksen versio ja muista – version päivittäminen on helppoa milloin tahansa.

Free

Satunnaiseen laskuttamiseen

0€

PER KK

 • Käyttäjät 1 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys 1 kpl/kk *

  Ylittävät 2 €/kpl
 • 2 lähetystapaa (sähköposti, itse tulostaen ja postittaen)

 • Ohjetietokanta

Pro

Vakiintuneeseen toimintaan

19€

PER KK

 • Käyttäjät 2 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys 100 kpl/kk *

  Ylittävät 1 €/kpl
 • 2 lähetystapaa (sähköposti, itse tulostaen ja postittaen)

 • Laskujen massalähetys

 • Laskujen liitetiedostot

 • Tuoterekisteri

 • Ohjetietokanta

Yleiskuvaus

Eemel.com tarjoaa joustavan laskutuspalvelun, joka tukee yrityksesi kasvua ja tehostaa taloushallintoa. Palvelumme skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, ja voit valita sopivan paketin käyttösi mukaan. Olitpa vasta aloittamassa liiketoimintaasi tai tarvitset kehittyneemmän laskutusratkaisun, Eemel.com:sta löydät tarpeisiisi sopivan palvelun.

Tuotepakettien yksityiskohdat

Free:
Free-paketti on täydellinen pienimuotoiseen laskutukseen ja palvelun testaamiseen. Tämä paketti tarjoaa perustoiminnot, joiden avulla voit lähettää 12 myyntilaskua vuodessa ilman kustannuksia. Ylimenevät laskut maksavat 2 €/kpl. Free-paketti on erinomainen tapa tutustua Eemel.com:n palveluihin ilman taloudellista sitoutumista. Lisäksi käyttäjien lisääminen maksaa vain 9 €/kk per käyttäjä, mikä tekee tästä paketista joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun pienyrityksille ja freelancereille.

Pro:
Pro-paketti on suunniteltu ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta laskutusta. Tämä paketti sisältää 100 myyntilaskua kuukaudessa, ja ylimenevät laskut maksavat vain 1 €/kpl. Pro-paketti tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten laskujen massalähetyksen, laskujen liitetiedostot ja tuoterekisterin.

Ominaisuudet - kaikkiin paketteihin kuuluvat

Ohjekirjasto: Tarjoaa kattavat ohjeet ja vinkit palvelun käyttöön, jotta voit hyödyntää kaikkia ominaisuuksia tehokkaasti.
Sähköpostilaskutus: Nopea ja ekologinen tapa lähettää laskuja suoraan asiakkaiden sähköpostiin.
Manuaalinen myyntireskontra: Seuraa maksutilannetta ja lähetä maksumuistutuksia tarvittaessa, jotta saat maksut ajoissa.

Miten aloittaa

Rekisteröidy ja kokeile palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan sitoumuksetta. Koekäytön aikana saat käyttöösi kaikki ominaisuudet. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua ja nähdä, miten se voi tehostaa yrityksesi taloushallintoa. Koekäyttöjakson jälkeen voit valita sopivan paketin yrityksesi tarpeiden mukaan ja jatkaa palvelun käyttöä saumattomasti.

Käyttäjäkokemukset

Asiakkaamme arvostavat Eemel.com:n helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia. “Eemel.com on helpottanut laskutustamme merkittävästi ja säästänyt aikaa,” sanoo yksi tyytyväinen asiakas. Toisen asiakkaan mukaan “Eemel.com on ollut korvaamaton apu taloushallinnossamme.” Monet asiakkaat ovat huomanneet, että Eemel.com parantaa kassavirran hallintaa ja vähentää hallinnollista työtä, mikä antaa enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen.

EEMEL.COM

Yleisiä kysymyksiä

Mitä tapahtuu, jos ylittää laskurajan?

Laskujen lähetys onnistuu edelleen, mutta ylimenevistä laskuista veloitetaan paketin mukainen lisämaksu. Tämä varmistaa, että voit jatkaa laskutusta keskeytyksettä, vaikka liiketoimintasi kasvaisi odotettua nopeammin.

Voinko vaihtaa pakettia myöhemmin?

Kyllä, voit päivittää tai alentaa pakettiasi milloin tahansa yrityksesi tarpeiden mukaan. Eemel.com tarjoaa joustavat vaihtoehdot, joiden avulla voit muuttaa palvelua liiketoimintasi kasvaessa tai muuttuessa.

Kuinka nopeasti voin aloittaa palvelun käytön?

Rekisteröitymisen jälkeen voit aloittaa palvelun käytön välittömästi. Prosessi on suunniteltu nopeaksi ja käyttäjäystävälliseksi, joten voit aloittaa laskutuksen saman tien.

Onko palvelussa piilokuluja?

Ei, kaikki kustannukset on selkeästi esitetty hinnastossamme. Mahdolliset lisäpalvelut, kuten tekstiviestimuistutukset, ovat hinnoiteltu erikseen ja näkyvät selkeästi laskutuksessa. Näin voit olla varma, että saat täsmälleen sen, mistä maksat, ilman yllätyksiä.