Autamme asiakkaitamme menestymään

Jarkko ja Terhi
EEMEL.COM

Ohjelmistoyritys Epic Invoicing Oy

Epic Invoicing Oy on nuori ja nopeasti kasvava, suomalainen ohjelmistoyritys, joka tuottaa helppokäyttöistä kirjanpito-, laskutus- ja taloushallinto-ohjelmistoa, Nettilasku.fi-palvelua.

Eemel.com-palvelu on suunnattu pienille yrityksille. Palvelu on helppo ottaa käyttöön suoraan netissä 24/7. Laskun tekeminen ei vaadi koulutuksia ja tuotteemme sopivat jokaisen pienyrittäjän budjettiin.

Epic Invoicing Oy kehittää tuotetta jatkuvasti entistäkin monipuolisemmaksi ja samalla helppokäyttöisemmäksi, käyttäjiä kuunnellen. Tiimimme koostuu taloushallinnon, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisista.

Asiakaspalvelumme toimii:

Myyntipalvelu:
sales@eemel.com

Nettilaskun tarina – näin ohjelmistoyritys syntyi

Nuoren pojan intohimosta kehittyi apu yrittäjille – Oletko kuullut Nettilasku.fi-palvelusta?

Jarkko Kähkösen intohimosta ohjelmointiin ja IT-alaan syntyi Nettilasku.fi-palvelu, joka auttaa yrittäjiä laskutuksessa ja taloushallinnossa. Jarkko aloitti koodaamisen 12-vuotiaana ja perusti oman yrityksen 14-vuotiaana. Vuonna 2010 syntyi Nettilasku.fi, kun sopivaa laskutusohjelmaa ei löytynyt markkinoilta.

Nettilasku.fi-palvelua kehittää suomalainen Epic Invoicing Oy, jossa Jarkko on pääomistajana. Yrityksessä työskentelee yhdeksän ammattilaista taloushallinnon, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen aloilta. Palvelu on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeisiin ja on kasvanut suosittelujen kautta.

Nettilasku.fi mukautuu asiakkaan tarpeisiin ja tukee yrityksen kasvua eri vaiheissa. Palvelun ydinajatuksena on helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Yritys tarjoaa reaaliaikaisen tiedon yrityksen tilanteesta, mikä auttaa yrittäjiä tekemään parempia päätöksiä.

– Pyrimme auttamaan yrittäjiä kasvamaan ja välttämään sudenkuoppia. Haluamme tulevaisuudessa laajentaa tukeamme yrittäjille niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Nettilasku.fi:stä Eemel.com:iin

Eemel.com syntyi palvelemaan asiakasyrityksiä ulkomailla samalla alustalla kuin Nettilasku.fi. Se on suunniteltu myyntilaskujen lähettämiseen ja tukee kolmea kieltä (englanti, espanja, suomi). Eemel.com toimii alustana kansainvälisen laajenemisstrategian kehittämiselle, tarjoten yrityksille helpon tavan hallita kansainvälistä laskutusta yli 250 maassa ja 160 valuutassa.