Ominaisuudet

EEMEL.COM

Eemel.com-laskutusohjelman ominaisuudet

Invoice

Myyntilaskut

Luo ja lähetä ammattimaisia laskuja välittömästi sähköpostitse. Helppokäyttöinen laskutusohjelmamme automatisoi laskutusprosessisi, säästäen aikaa ja vaivaa. Hyödynnä ilmainen laskutusohjelma vaihtoehtomme kokeillaksesi palveluitamme ilman sitoumuksia.

Tuoterekisteri

Tuoterekisteri

Eemel.com-laskutusohjelman tuoterekisteri mahdollistaa yrityksesi koko tuotevalikoiman lisäämisen ja hallinnan. Voit lisätä yksittäisiä tuotteita tai muokata niitä manuaalisesti yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Jos sinulla on laaja tuotevalikoima, voit hyödyntää ohjelman tuontitoimintoa, joka tekee ison tuoterekisterin lisäämisestä erittäin helppoa. Tämä tuontitoiminto mahdollistaa tuotevalikoiman massalisäyksen suoraan CSV-tiedostosta, mikä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse syöttää suurta määrää tuotetietoja yksitellen. Tämä järjestelmä tekee tuotehallinnasta nopeaa, tarkkaa ja tehokasta, parantaen samalla päivittäistä toimintaa ja asiakaspalvelua.

Raportointi

Raportointi

Raportointiominaisuutemme Eemel.com-palvelussa tarjoaa mahdollisuuden tulostaa erilaisia raportteja sekä omaan käyttöösi että välitettäväksi tilitoimistoon. Tämä sisältää laskutuksen kuukausi- ja vuosiraportit, jotka tarjoavat kattavan yleiskatsauksen yrityksesi taloudellisesta toiminnasta. Raportit auttavat sinua seuraamaan ja analysoimaan laskutusdataa, mikä on arvokasta tietoa päätöksenteon ja strategisen suunnittelun tueksi. Niiden avulla voit myös varmistaa, että kaikki taloushallinnon prosessit ovat läpinäkyviä ja helposti seurattavia, mikä tekee yhteistyön tilitoimiston kanssa sujuvammaksi ja tehokkaammaksi.

Kysy lisätietoja ominaisuuksista

EEMEL.COM

Nettilasku tekee työstäsi helpompaa ja turvallisempaa

Pilvi

Tiedot pilvessä

Lähettämäsi ja saapuneet laskut sekä muu aineisto ovat saatavillasi 24/7. Pääset käyttämään ohjelmaa millä vain laitteellasi. Ohjelman päivitykset tapahtuvat automaattisesti.

Ajansäästö

Ajansäästö

Tervetuloa Eemel.com:iin, jossa aikasi säästyy! Laskujen luominen ja lähettäminen hoituvat jopa muutamassa sekunnissa.

Turvallisuus-kuvake

Turvallisuus

Tiedonsiirto on suojattu pankkien käyttämällä 2048-bittisellä SSL-suojauksella. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa sertifioiduissa palvelinsaleissa. Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin.

Asiakastuki

Asiakastuki

Eemel.com-palvelun ystävällisen asiakastuen tavoitat helposti chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Kattava ohjetietokanta sisältää noin sata artikkelia.